Home » Blog » 5 Ultieme Sekstips Om Iedere Vrouw Te Bevredigen

5 Ultieme Sekstips om Iedere Vrouw te Bevredigen

SekstipsIn dit artikel geven we je enkele sekstips om de vrouw te bevredigen. De belangrijkste punten zijn tijd, aandacht en ontspanning. Ga op ontdekking en probeer nieuwe dingen.

1. Wat Vrouwen Belangrijk Vinden

Het vrouwelijk lichaam werkt heel anders dan dat van de man. Je zult dan ook echt even aan het werk moeten om de vrouw in de juiste stemming te brengen.

Vrouwen zijn gevoelig voor sfeer en omgeving. Creëer dus, om te beginnen, de juiste setting. Kaarsen, lekker muziekje, fris opgemaakt bed…

Laat je fantasie de vrije loop, maar overdrijf het niet. Wanneer het er te dik bovenop ligt wat je van plan bent kan dat ook een afknapper zijn.

2. Ga Subtiel Te Werk

Zorg ervoor dat ze zich ontspant. Stel haar op haar gemak en begin met een massage. Ga hierbij heel subtiel te werk. Geef haar eens een hoofd of voetmassage, en kus haar hierbij in haar nek

Dit is één van de meest gevoelige plekjes van het vrouwelijk lichaam. Ga in ieder geval niet te snel. Neem je tijd, en doe het met aandacht. Ook bij het vingeren en beffen kun je beter de tijd nemen.

Tot slot, vertel haar hoe mooi ze is, en wat je allemaal met haar van plan bent. De meeste vrouwen smelten bij het horen van een donkere mannenstem.

3. Spannende Seksspeeltjes

Ben je al wat langer bij elkaar, en wil je iets heel nieuws proberen? Ga dan eens samen naar een sexshop.

Het is al heel spannend om samen te bekijken wat er zoal verkrijgbaar is. Vind je dit nog wat raar of eng, dan kun je ook een online sexshop bezoeken. Er zal een wereld voor jullie opengaan.

Bespreek welke seksspeeltjes je interessant lijken en probeer eens wat uit.

Voel je ook niet bedreigd wanneer je vriendin groot plezier beleeft met haar nieuwe plastic vriend, maar zie het als een aanvulling op of assistentie bij jullie sexleven, dat het alleen maar beter kan maken.

4. Sekstip: Communicatie!

Vraag haar wat ze fijn vindt, waar ze van houdt. Communicatie is  een sleutelwoord in dezen. Er is immers niemand die beter weet hoe haar lichaam werkt dan de vrouw zelf. Laat haar aangeven wat ze wil, en hoe ze het wil.

Vergeet ook het naspel niet. Zeker voor vrouwen is dit een belangrijk onderdeel van de seks.  Probeer na gedane zaken niet om te draaien en als een blok in slaap te vallen, maar houd haar nog even in je armen, knuffel haar en praat nog even.

5. Samengevat

De conclusie van deze sekstips valt eenvoudig samen te vatten. Blijf met elkaar praten over je wensen en verlangens, en ga samen op ontdekkingsreis.

P.S. Ben je op zoek naar meer seks tips?

Ontdek dan De Revolutionaire Seks Methode op www.sekstips.com

Gratis eBoek


Interessante artikelen

10 Versiertips Die Iedere Man Zou Moeten Weten Lichaamstaal Vrouwen Ontmaskerd - 9 Geheimen 5 Ultieme Sekstips Om Vrouwen Te Bevredigen Korte Liefdes Smsjes & Engelse Liefdes Smsjes 8 TOP Tips Over Flirten Met Je Lichaamstaal

Andere Blogs

Als je meer wilt weten over vrouwen ontmoeten, versieren en verleiden ga dan naar dit blog: VandaagVrouwenVersieren.nl

Of dit blog: VersierNuVrouwen.nl

Als je wilt weten hoe je je ex zo snel mogelijk kunt terugkrijgen, ga dan naar dit blog: ExTerug.nl