Home » Blog » 8 TOP Tips Over Flirten Met Je Lichaamstaal

8 TOP Tips voor Effectief Flirten met Je Lichaamstaal

Verleiden van vrouwen met lichaamstaalDoor op bepaalde tekens te letten, ontdek je of je gesprekspartner echt interesse in je heeft. Hieronder vind je 8 tips die je helpen met flirten met lichaamstaal.

1. Blijf rustig, beweeg niet nerveus

Mannen raken snel geïntimideerd door vrouwen die ver buiten hun straatje liggen. Het is vaak echt grappig om te zien. Meestal gaat het als volgt: Een man ziet een aantrekkelijke vrouw, de man begint meteen nerveus te glimlachen.

De man maakt onnodig veel beweging door de extra energie die hij voelt.Als de vrouw dichterbij komt, verandert vaak het gedrag van de man.

Als je het hele gesprek nerveus bent, dan heb je grote kans dat zij dat ook is en dan is niet goed!

2. Houdt je handen uit je zakken

Als je met een vrouw praat, dan mag je nooit je handen in je voorste zakken steken, tenzij het natuurlijk ijskoud is en je geen handschoenen aan hebt.

Wen er aan om je handen buiten je zakken te houden. Als je je handen in je zakken steekt, dan geeft het aan dat je nerveus bent en dat is niet goed!

3. Denk aan de afstand

Als je te dichtbij haar staat, dan voelt de vrouw zich heel ongemakkelijk, maar als je te ver van haar af staat, dan voelt het niet als een gesprek.

Ik heb zelf succes gehad door ongeveer 1 tot 1,5 meter van haar af te gaan staan en langzaamaan dichterbij te gaan staan op bepaalde momenten van het gesprek.

Probeer het zelf uit, maar zorg ervoor dat het er natuurlijk uitziet! Met grappige momenten tijdens het gesprek kun je wat dichterbij gaan staan, of je stoel dichterbij zetten.

Als het gesprek minder goed gaat, ga dan een klein beetje achteruit.

4. Ontspan je

Ik heb zelf gemerkt, dat wanneer je een ontspannen positie aanneemt, zelf als je nerveus bent, je langzaamaan je ook meer ontspannen voelt.

Volgende keer tijdens een gesprek met een vrouw dan leun je een beetje achterover en ontspan je jezelf. Hier hoort ook bij het nemen van een beetje afstand en tegen een muur of voorwerp leunen.

Doe alles wat je helpt om te ontspannen!

Nog 4 Tips Over Flirten Met Lichaamstaal

5. Sta rechtop, maar niet te stijf

Ben je er zelf wel eens schuldig aan geweest dat je te rechtop hebt gestaan tijdens een gesprek met een vrouw? Dit op een zelfde manier als wanneer je praat tegen iemand met een hoge functie?

De meeste mannen nemen gesprekken met vrouwen véél te serieus! Ze staan zó rechtop, dat het gewoon bijna grappig is om te zien. Op deze manier kom je heel stijf en nerveus over. Ontspan! Vrouwen zijn ook gewoon mensen, er is niets om je druk over te maken!

6. Blijf ten alle tijden kalm en rustig.

Ooit een situatie mee gemaakt die niet goed verliep? Je zult het zelf waarschijnlijk niet gemerkt hebben, maar alles aan jou verandert op dat moment.

Je toon van je stem veranderde waarschijnlijk, net als de manier van staan. Ik heb hetzelfde meegemaakt.

Iedere keer als ik dacht dat ik afgewezen zou worden, dan begon ik te stotteren, te wiebelen en maakte ik mezelf belachelijk. Dit is niet goed!

Je moet mensen niet laten merken dat je je ongemakkelijk voelt in een bepaalde situatie. Als je je rust en kalmte bewaart en doet alsof er niets aan de hand is dan hou je de situatie zelf in de hand.
Lichaamstaal: arrogante vrouw

7. Let op haar lichaamstaal

Haar lichaamstaal aflezen is een techniek die ervoor zorgt dat je je meer op je gemak voelt en je weet hoe het ervoor staat. Als zij haar armen over elkaar doet, dan doe jij ook jou armen over elkaar.

Als zij recht naar je kijkt, dan kijk je ook recht naar haar. Als zij dichterbij leunt, kom dan zelf ook dichterbij. Het werkt natuurlijk ook andersom, als zij van je af kijkt, dan doe je hetzelfde!

8. Beweeg rustig

Ikzelf heb deze manier afgekeken van mannen die van nature gemakkelijk met vrouwen om konden gaan. Alles wat zij deden was gewoon te gladjes en gemakkelijk.

Ze liepen en praatten gewoon langzaam en rustig. Ze namen hun tijd alsof ze zelf de tijd in handen hadden. Hoe meer ik zelf zo reageerde en hun nadeed, hoe meer positieve respons ik kreeg van vrouwen.

Conclusie Flirten Lichaamstaal

Als je je aan deze regels houdt en hier extra op probeert te letten, dan heb je al een heel voordeel tijdens het verleiden van vrouwen en flirten.

Lichaamstaal is een krachtig wapen tijdens het flirten en versieren.

Oefen hiermee en werk er aan en dan weet ik zeker dat je meer succes zult hebben en ook meer positieve reacties zult krijgen!

Ontdek Gratis De Beste Dating Geheimen

Ben je op zoek naar meer GRATIS tips over vrouwen verleiden en versieren?

Dat komt goed uit, want Jonathan en Oscar geven vele gratis tips over vrouwen versieren. Ze leren je onder andere:

Ontdek hier hun dating geheimen: www.vandaagvrouwenversieren.nl/gratis-versiertips

Gratis eBoek


Interessante artikelen

10 Versiertips Die Iedere Man Zou Moeten Weten Lichaamstaal Vrouwen Ontmaskerd - 9 Geheimen 5 Ultieme Sekstips Om Vrouwen Te Bevredigen Korte Liefdes Smsjes & Engelse Liefdes Smsjes 8 TOP Tips Over Flirten Met Je Lichaamstaal

Andere Blogs

Als je meer wilt weten over vrouwen ontmoeten, versieren en verleiden ga dan naar dit blog: VandaagVrouwenVersieren.nl

Of dit blog: VersierNuVrouwen.nl

Als je wilt weten hoe je je ex zo snel mogelijk kunt terugkrijgen, ga dan naar dit blog: ExTerug.nl